A început un nou sezon al podcastului Cronicari Digitali

Podcastul Cronicari Digitali începe sezonul 5!  Un podcast despre ce merită păstrat și dat mai departe îndrăznește acum să plece în căutarea fericirii. O noțiune în plin shifting, trecută prin sită pandemică și dârmon războinic. O căutăm în noi, în actul cultural și în farfurie.  Îi aflăm prețul și re-evaluările și ne bucurăm de fiecare lucru care face măcar break even.

Între Istorie și Viitor, invitații – vedete și experți – se plimbă pe axa timpului și vorbesc despre propriile căutări și descoperiri care le fac viața mai bună.

În fiecare joi și vineri, pe www.cronicaridigitali.ro și pe principalele platforme de streaming va fi lansat un nou episod care concentrează, în discuții cu personalități din domenii variate, cultura românească modernă.

Joia este rezervată întâlnirilor culturale moderate de Cristian Șimonca, aka Blogu’ lu’ Otravă și Diana Popescu, jurnalist cultural, iar vinerea este dedicată Amintirilor Gustoase trezite în discuțiile purtate de istoricul cultural Cosmin Dragomir.

 Cât valorează pentru fiecare dintre noi fericirea și care e prețul pe care suntem dispuși să-l plătim, pentru a fi fericiți?

Vedete, experți și personalități din cele mai diverse domenii ne oferă propria definiție a fericirii și ne dezvăluie parcursul spre “o stare care se cucerește”. Avem parte de un adevărat carusel: psihologie, sociologie, antropologie și, inevitabil, umor. Descoperim povești de viață, punem deoparte experiențe, cântărim emoții și stabilim “prețul corect”.

 În discuțiile din fiecare joi, în podcast, creatorii culturii o “transferă”, generos și relaxat, către ascultători. Personalități și specialiști vorbesc despre filme, piese de teatru, arte vizuale, cărți, festivaluri de muzică, fotografie, arhitectură și bun gust, proiecte culturale și (nu de puține ori) sociale. Pentru a trăi cu adevărat, cultura trebuie să circule.

Invitații primului episod sunt Cornel Ilie, Dan Perjovschi și Cristian Mărgărit.