Ajută

Asociația Human Made Art derulează proiecte pe tot parcursul anului. De aceea poți alege să te implici ca VOLUNTAR, să fii un AMBASADOR sau să DONEZI.

Poți lăsă chiar banii deja dați la stat să ne ajute să continuăm proiectele HUMART.

FII VOLUNTAR HUMART

Mai multe  dintre proiectele Asociației Human Made Art au nevoie de voluntar. Dacă ai câteva ore libere și îți plac proiectele HUMART, spune-ne despre tine, din ce oraș ești, cum te putem contacta și în ce perioade ești disponibil să ajuți. În momentul în care avem proiecte care se potrivesc profilului și disponibilității tale, te vom contacta.

Ne poți scrie oricând pe adresa voluntar@humart.ro

FII AMBASADOR HUMART

Ideile bune merită împărtășite! Dacă ești activ în Social Media, ai un blog, o prezență socială activă sau vrei să ne ajuți să răspândeșți informațiile despre proiectele HUMART, te invităm să fii AMBASADOR HUMART.
Vei avea acces la informații în premieră, intrări în locuri nedeschise publicului larg și vei face parte din comunitatea Cronicari Digitali și a celor care prețuiesc valorile autentice.

Ne poți scrie  pe adresa ambasador@humart.ro

DONEAZĂ PENTRU HUMART

Asociația Human Made Art este non-profit, ceea ce înseamnă că tot ceea ce ne intră în conturi se transformă în proiecte valoroase pentru comunitate și viitor.
Fiecare ajutor, oricât de mic, ne ajută să facem proiecte mai ample, mai bine cunoscute și să fim parte din schimbarea în bine pe care cu toții o dorim în societate.

Ne poți ajuta donând direct în conturile Asociației Human Made Art:
RO44 INGB 0000 9999 1155 8445, deschis la ING Bank, Agentia ING Office Buzesti

REDIECȚIONEZĂ 3,5% DIN IMPOZITUL PE PROFIT

Ai o superputere! Banii tăi de impozit, plătiți lună de lună la stat, să ajungă în proiectele în care crezi și care produc rezultate pe care le poți vedea cu ochii tăi!
Completează formularul ANAF 230 și il depunem noi la adiministrația financiară ca el să ajungă până pe 25 mai direct la ANAF.
Te ajutăm cu un formular precompletat și informații detaliate în secțiunea Direcționează 3,5%

SPONSORIZEAZĂ SAU DIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT

Companiile pot alege să susțină Asociația Human Made Art prin direcționarea celor 20% din impozitul pe profit, fără ca acest ajutor să reprezinte o cheltuială suplimentară pentru companie.
Sponsorizarea este total deductibilă din impozitul pe profit, dacă se încadrează în limitele legii și dacă se face până la sfârșitul anului, pe baza unui contract de sponsorizare.
Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscal: Asociația Human Made Art, cu domiciliul fiscal MUNICIPIUL BUCUREŞTI, este înregistrată în ”Registrul entităţilor/unităţilor de cult” începând cu data de 11.05.2021.

AJUTĂ CU SERVICII SAU PRODUSE

Unele proiecte HUMART au nevoie de o anumită categorie de produse sau servicii.
Ne bucurăm să știm că putem conta pe tine la nevoie, așa că ne-am bucura să aflăm că ne poți susține astfel. Ne poți contacta prin e-mail la contact@humart.ro sau folosind o altă cale disponibilă în pagina CONTACT.