Despre noi

Asociația Human Made Art, pe scurt HUMART, este o organizație nonguvernamentală și nonprofit creată pentru a ajuta creatorii de cultură să ajungă mai ușor la fiecare dintre noi, dar și pentru a ajuta cultura să se apropie de public prin intermediul noilor tehnologii și al social media.

HUMART crede că valorile autentice stau în actele de creație care reușesc să unească comunități, să lege regiuni și să pună în valoare moștenirea noastră culturală comună.

”Humart leagă oameni, locuri, istorii diferite și consolidează moștenirea noastră culturală. Facem acest lucru cu ajutorul noilor tehnologii, al rețelelor sociale, al implicării în comunități și al (re)descoperirii patrimoniului cultural românesc „ – Cristian Teodorescu, președintele HUMART.

Asociația Human Made Art, a creat proiecte în zona dezvoltării unor rute culturale, încurajarea descoperirii patrimoniului național, atragerea unor noi segmente de public către activități culturale generatoare de valoare pentru întreaga societate, dezvoltarea unor produse media pentru popularizarea patrimoniului și a activităților culturale.

Asociația Human Made Art își derulează activitatea cu ajutorul sponsorizărilor, al donațiilor, granturilor și finanțărilor primite pentru proiectele sale.

Devenim prieteni?

Ne poți susține prin implicarea în proiecte în calitate de voluntar sau prin donații.

HUMART poate fi susținut simplu prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit sau încurajarea firmei unde lucrezi să se implice prin sponsorizare sau redirecționarea a 20% din impozitul pe profit al companiei.