Treasure Games București 2022

Cel mai simplu joc online și offline este propus de Cronicari Digitali pe 20, 21 și 22 mai, pornind de la Muzeul Țăranului Român.  ”Vânătoarea de comori” clasică se transformă în acest weekend în Treasure Games București și aduce împreună pe toți cei dornici de aventură sau de o plimbare prin zonele cu povești mai puțin cunoscute ale orașului.

Pornind de la indiciile furnizate de Cronicari Digitali la punctul de start, la Muzeul Țăranului Român, vineri, sâmbătă și duminică, între orele 14:00 – 16:30,  participanții vor avea de descoperit soluțiile corecte pentru a putea urma un traseu în cel puțin 10 puncte, pe parcursul căruia vor afla povești ale Bucureștiului, vor descoperi obiective noi și vor putea vizita gratuit muzee deschise special pentru ei. La al doilea punct de pe traseu, toți participanții pot câștiga instant un premiu, prin deblocarea unui nou indiciu.  Confirmarea descoperirii corecte a fiecărui punct marcat pe traseu se face cu ajutorul unor stories pe Instagram. Astfel participanții iau parte și la concursurile care aduc premii totale de peste 2.000 Euro.

Itinerariul fiecărei zile va fi diferit și va include o surpriză. Unul dintre indicii va conduce către un obiectiv de patrimoniu cultural, deschis special pentru acest event, în care ”jucătorii” avea acces liber pentru vizitare și creare de conținut. În toate zilele, pe lângă moștenirea culturală a orașului, descoperitrile vor include și o legătură surpriză cu viitorul în zona special gândită de Orange.

Participanții care au găsit într-o zi toate indiciile și au descoperit toate obiectivele de pe traseu intră în tragerea la sorți pentru un premiu zilnic de 1.000 de lei pentru Best Treasure Hunter. Mai mult, cei care se încumetă să pornească în Treasure Games atât vineri, cât și sâmbătă sau duminică acumulează mai multe șanse de câștig.

Participarea la Treasure Games București 2022 este gratuită, iar înscrierea este deschisă la adresa www.cronicaridigitali.ro.

Treasure Games București 2022 este un proiect al agenției Zaga Brand, realizat împreună cu Asociația Human Made Art – HUMART și  Muzeul Țăranului Român, alături de Raiffeisen Bank Romania, Orange România și Electrolux România.

Obiectivele de patrimoniu vor fi deschise cu ajutorul: Muzeul Municipiului București și Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”.

Treasure Games București 2022