Treasure Games in The Park: Ținutul Buzăului

Vulcanii noroioși, domurile de sare, focurile vii, trovanții de la Ulmet, așezările rupestre și chihlimbarul roșu de la Colți sunt printre cele mai renumite atracții  în Ținutul Buzăului.

Alături de locurile și obiceiurile mai puțin cunoscute din Ținutul Buzăului, toate vor reprezenta provocări pentru 10 creatori de conținut care pornesc pentru 5 zile alături de comunitățile lor, via Instagram, să descopere frumusețea autentică a Buzăului, într-un proiect unic realizat prin Cronicari Digitali, brandul cultural creat de Zaga Brand și Asociația Human Made Art (HUMART).

Creatorii de conținut vor porni din București către Buzău, apoi vor explora comune, sate și zone mai izolate, toate având povești speciale și peisaje instagramabile pe care orice vizitator s-ar bucura să le descopere.

Drumul, dar și provocările pe care participantii le au de înfruntat pe parcurs vor fi surprinse aproape 24/24 cu ajutorul unor action camera DJI, dar și din dronă, rezultatul fiind un serial online, programat în septembrie pe canalul de YouTube Cronicari Digitali.

”Treasure Games in the Park: Ținutul Buzăului” se desfășoară cu susținerea Raiffeisen Bank România,  Electrolux, Orange,  a  Consiliului Județean Buzău și a Primăriei Municipiului Buzău, alături de Ursus Breweries. Partener de mobilitate este Trust Motors. Partenerul pentru video storytelling este DJI. Creatorii de conținut pornesc la drum cu Magic FM.

Treasure Games in The Park: Ținutul Buzăului