Weekendul aduce Treasure Games București 2022

De vineri până duminică, în București are loc cea mai mare ”vânătoare de comori” cu participarea gratuită! Treasure Games București 2022 este o experiență online și offline pregătită de Zaga Brand și Asociația Human Made Art (HUMART).

”Vânătoarea de comori” clasică se transformă în acest weekend în Treasure Games București și aduce împreună pe toți cei dornici de aventură sau de o plimbare prin zonele cu povești mai puțin cunoscute ale orașului.

Pornind de la indiciile furnizate de Cronicari Digitali la punctul de start, la Muzeul Țăranului Român, vineri, sâmbătă și duminică, între orele 14:00 – 16:30,  participanții vor avea de descoperit soluțiile corecte pentru a putea urma un traseu în cel puțin 10 puncte, pe parcursul căruia vor afla povești ale Bucureștiului, vor descoperi obiective noi și vor putea vizita gratuit muzee deschise special pentru ei. La al doilea punct de pe traseu, toți participanții pot câștiga instant un premiu, prin deblocarea unui nou indiciu.  Confirmarea descoperirii corecte a fiecărui punct marcat pe traseu se face cu ajutorul unor stories pe Instagram.

Astfel participanții iau parte și la concursurile care aduc premii totale de aproape 2.000 Euro.

Itinerariul fiecărei zile va fi diferit și va include o surpriză. Unul dintre indicii va conduce către un obiectiv de patrimoniu cultural, deschis special pentru acest event, în care ”jucătorii” avea acces liber pentru vizitare și creare de conținut. În toate zilele, pe lângă moștenirea culturală a orașului, descoperitrile vor include și o legătură surpriză cu viitorul în zona special gândită de Orange.

Participanții care au găsit într-o zi toate indiciile și au descoperit toate obiectivele de pe traseu intră în tragerea la sorți pentru un premiu zilnic de 1.000 de lei pentru Best Treasure Hunter. Mai mult, cei care se încumetă să pornească în Treasure Games atât vineri, cât și sâmbătă sau duminică acumulează mai multe șanse de câștig.

„În acest nou proiect marca Cronicari Digitali am luat în calcul două premise prietenoase:  participarea gratuită pentru toți participanții la vânătoare de comori – altfel un joc în aer liber contra cost, alături de bucuria de a privi altfel locurile prin care trecem într-o plimbare obișnuită. Hărțile cu indicii le vor dezvălui particianților secrete arhitecturale sau din istorie legate de străzi și clădiri astfel încât, odată aflate, ele să se arhiveze în memoria individuală și să poată fi repovestite”, spune Silvia Teodorescu, fondator Cronicari Digitali.

Treasure Games București 2022 oferă șansa afirmării și celor mai talentați fotografi amatori sau instagrameri profesioniști, juriul format din echipa Cronicari Digitali și partenerii evenimentelui urmând să aleagă 5 câștigători ai titlului de Best Tresure Photo, fiecare primind câte un voucher valoric de 500 lei oferit de Raiffeisen Bank România.

Distracția începe în București, dar continuă și la unul dintre cele mai apreciate festivaluri din această vară! Cu ajutorul Orange România, doi jucători vor pleca acasă nu doar cu amintirile frumoase și descoperirile noi din centrul orașului, ci și cu un Full Pass Summer Well pentru două persoane!

După plimbările prelungite prin București, Electrolux România va ajuta trei norocoși să prepare cea mai bună pizza chiar în propria casă cu câte un „pizza stone kit”, care reține temperaturile înalte pentru a asigura încalzire rapidă și uniformă care face de fiecare dată crusta perfectă la pizza.

Participarea la Treasure Games București 2022 este gratuită, iar înscrierea este deschisă la adresa www.cronicaridigitali.ro.

Treasure Games București 2022 este un proiect al agenției Zaga Brand, realizat împreună cu Asociația Human Made Art – HUMART și  Muzeul Țăranului Român, alături de Raiffeisen Bank Romania, Orange România și Electrolux România.

Obiectivele de patrimoniu vor fi deschise cu ajutorul: Muzeul Municipiului București și Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”.

Premiile Treasure Games București 2022

 3 X 1000 de lei = Best Tresure Hunter – de la Cronicari Digitali – prin random.org (participanții care au găsit toate indiciile aferente unei zile.

5 X vouchere eMAG (500 lei fiecare) – de la Raifeissen Bank Romania= Best Tresure Photo – prin jurizarea celor mai frumoase fotografii (din toate cele zile).

2 X Full Pass Summer Well (pentru 2 persoane) – de la Orange România– prin random.org

3 X set piatră pentru pizza – de la Electrolux România – prin random.org